fredag dagrep norrköping swingfly helena gutarra

Swingfly börjar sittandes på en trappa tillammans med dansarna. Idag repar han i sina scenkläder, vitt från topp till tå med några guld kedjor till. Bidraget andas street och har mycket attityd. Helena kommer in i refrängen och kör på i samma stil. På gårdagens presskonferens sa de att de skulle jobba på att vara mer synkade och ha mer ögonkontakt. Det skulle kunna bli ännu bättre, men mot slutet när de kör tillsammans kan man se lite av den fina personkemi som finns mellan dem när man träffar dem utanför scen.

Detta är ett bidrag man kan skriva mycket kuriosa kring. Swingfly som blev så sjuk att han var tvungen att stanna hemma från välkomstfesten. Helena vars skor förstörde scenen. Men låten lever inte upp till förhoppningarna man fick av att det är Åhlund och Kleerup som står som upphovsmän. Men Helena Gutarras röst fortsätter imponera.

01-fredag-dagrep-norrkoping-swingfly-helenagutarra06-fredag-dagrep-norrkoping-swingfly-helenagutarra

Kommentera