Den här veckan duellerar Lina Eriksson och Sven-Inge Sjöberg. De är aktuella som kompositörer för After Darks bidrag “Kom ut som en stjärna” den här veckan. 

Lina Eriksson har haft tio bidrag med i Melodifestivalen och Sven-Inge har haft tolv med I tävlingen genom åren. Lina har ju dessutom tävlat i Eurovision som medkompositör för Irlands bidrag år 2010.  Men erfarenheterna inom Melodifestivalen är bara en del av allt vad de har gjort genom åren.
 
Inför veckans duell har vi valt att utveckla tävlingen lite. Det är viktigt att alltid förnya sig för att behålla programmet spännande. Vi har nu infört ett modernt analogt poängsättningssystem som ger deltagarna möjlighet att själva sätta poängen – då blir utgången mer oviss och spänningsmomentet är maximalt ända till slutet av showen. Det kallar vi bra tv!

Kommentera