Frans - stopsignal

Glöm Zlatanlåten, nu är det en ny, äldre, mognare Frans som är här. Han står ensam på scenen med en vägg bakom sig med blinkande stjärnor på. Det står text från hans låt på skärmen. Frans låter osäker i inledningen, men det tar sig på slutet. Det känns att han är ny i Melodifestivalsammanhang. och han verkar inte riktigt förstå att han står på en Melodifestivalscen. Det står enough på skärmen bakom Frans vid ett tillfälle. Lars Kristian säger att det är precis så han känner. Det är enough! Nästa bidrag tack. Gilla var nära att ta fram skämskudden, men när Frans körde låten för tredje gången kändes han mycket säkrare.  Emma tycker bara om de fina ljusen i bakgrunden, annars vill hon hellre bara lyssna på bidraget bilen. Gilla och Emma tror att publiken kommer att klappa och gunga med i Frans låt.

Kommentera