Nu är Dolly Style på scenen. Bara två av dockorna har fått på sig sina lysande skor, den tredje har samma skor som på presskonferensen tidigare. Artisterna behöver ju inte repetera i sina scenkläder på de här repen, men det känns lite konstigt att en så viktig teknisk detalj inte får testas igen. För inte kan de väl ha tagit bort effekten med de lysande skorna helt ur numret?

Sången låter bättre nu än den gjorde i deltävlingen. Kanske beror det på att det mesta låter bättre i arenan, kanske är det för att man efter att nu har hört studioversionerna ett antal gånger sedan skivan släpptes vet hur det egentligen ska låta och därför tänker in det i det man hör.

Molnen är kvar lite här och var i arenan. I taket bredvid vajern till vajerkameran hänger en stor bomullstuss som mest ser ut som att Thomas Lundin äntligen har fått tag på och nackat Dustin the Turkey och valt att hänga upp resterna i Halmstad Arena. Dessutom sitter en liten molntuss fast på en pinne framför linsen på den högra krankameran.

Mellan Dolly Styles genomkörningar hör vi Samir & Viktor sjunga skalor (sic!) i kulisserna. Fredrik Kempe har drillat dem väl, men nu fick Henric von Zweigbergk se till att få tyst på dem så att Dolly Style ska sjunga göra sin tredje genomsjungning på scenen.

Tidigare var jag väldigt säker på att ”Bada nakna” skulle ta hem den här duellen, men nu börjar det smyga in sig några små tvivel.

Kommentera