Att det är en känsla av fart och driv över Panetoz har väl ingen tvivlat över, men deras låt ”Håll om mig hårt” kan även med reda siffror bevisas vara fartig, då den går i hela 183 BPM (taktslag per minut). Det är definitivt årets snabbaste låt, men frågan är om det är den snabbaste låten någonsin i Melodifestivalen?

Grabbarna i Panetoz blev överlyckliga över prospektet att de kanske har stått för den snabbaste låten någonsin, men de ville gärna veta säkert. Så här kommer nu ett upprop till Melodifestivalklubbens medlemmar och bloggens övriga besökare: Finns det någon som kan komma på en låt från Melodifestivalen med en snabbare BPM än 183? Skriv i så fall en kommentar till det här inlägget eller skicka ett mail till klubbens reportrar, så att vi kan meddela de dansanta pojkarna om de innehar rekordet eller måste komma tillbaka med en ännu snabbare låt något annat år.

Gruppen älskar att göra snabb musik och som de själva säger: ”Finalen behöver ös, den behöver fart, den behöver fläkt, den behöver Panetoz!”

Kommentera