Peter, Gina och Ola

Vid den mycket korta eftersnack vi fick med programledarna fick Gina mycket beröm av Peter Jöback och Ola Salo. De beundrade hennes lugn ”för en som är så ung. Vi har varit med i gamet ett bra tag och kan jaga upp oss,” sade Ola. Peter Jöback är mest imponerad av Ginas mod.

– Fem av sex program avklarade, Gina. Blir det ett antiklimax när det hela är över?
”Ja, det blir det. Det här är näst sista gången jag gör det här programmet. Jag älskar Melodifestivalen. Lite sorgligt att det är snart över. Men det är skönt att det har varit fem intensiva veckor, extremt kul och så har jag träffat underbara människor.”
– Och vilka andra har det varit mest kul att leda programmen med?
” Peter och Ola förstås!”
– Men ärligt talat, blev du inte lite sur att du inte fick leda Eurovision i maj?
” Det är klart! Alla vill ju leda Eurovision.”
”Blev inte du sur när du inte fick leda Eurovision?” frågade Ola mig.
– Klart, men min tid är kanske förbi…
Gina fortsatte, ”jag kommer att stå i Eurovision en dag, hoppas jag, jag lovar.”

Peter och Ola har inte haft tillfälle att arbeta ihop tidigare men hoppas att det blir ändring på detta framöver.

Kommentera