Vi har just sett Molly Sandén repa. Den tidigare förhandstippade storfavoriten till en seger känns inte så speciell just nu. Jag trodde för några sekunder att vi var tillbaka i Melodifestivalen 2012 och tittade på en ny version av Euphoria. Efter det första repet hörs en ensam applåd bland den samlade presskåren. Den klappen kom från vår egen LK.

Vad ska man annars säga annars? Det ser snyggt ut på scen och sådär. Men ja – det är ju inte dåligt. Det ser till och med bättre ut på tv. Jimmy köper det inte och förösker just nu komma på vad det är som egentligen fattas det här bidraget. Alexander stör sig på likheten med Euphoria. Men som sagt norrmanen i sällskapet gillar detta. Han tror att det här bidraget kommer att gå riktigt långt – det är en vinnarkandidiat. Ja till och med för att vinna hela Eurovision. Vi andra sitter mest och gäspar och är just nu jättehungriga – vi sitter mest och funderar på om vi ska äta hamburgare på Max eller slafsiga mackor på Subway.

 

Kommentera