Samir & Viktor hade avslöjat att det skulle bli förändringar i numret. Det fick vi se nu. En ny nakenchock! Istället för att ta av sig på överkroppen är det de nedre delarna som ryker av!

Vad som är oklart är om det blir dubbelt upp på lördag!?

Det är tur att Samir & Viktor är sist ut på lördag – sisådär efter klockan 21 – så kanske de yngsta tittarna slipper se?

Byxorna verkar vara specialpreparerade för snabb avtagning. Nu säger studiomannen Zweigbergk att det är Viktor som har tagit Oscar Zias byxor som varit försvunna sedan i morse. Intressant händelseutveckling.

Första repet var utan vatten – inte särskilt blött. Men det här kommer att blir riktigt blött på lördag inför 30 000 åskådare i Friends Arena. Återigen får vi se Paradise Hotels positiva inverkan på Melodifestivalen.

Kommentera