Wiktoria har gjort en del ändringar i framförandet. Hon tittar nu mer mot publiken vilket är bra. Därefter har en del ändringar i ljusshowen. Den coola öppningen med Wiktorias emblem som tonar fram har tonats ner men en del andra saker och ljuseffekter som har tillkommit istället. Det är fler snabba projektioner och nästan alla är helt nya jämfört med i Malmö.

Både Jimmy och LK tycker nu att det här är favoriten och borde få dansa över till Globen. De tyckte de inte i början av dagen. Det här skulle ge riktigt bra segerchanser för Sverige i maj, anser de. Alexander tycker att det är för mycket country och amerikanskt över låten och har en teori om att den här typen av låtar inte funkar i Eurovision. Han tror att det blir platt fall om vi tar detta till Globen.

Wiktoria kan bli farlig på lördag, det är helt säkert.

 

 

Kommentera