Albaniens Fairytale har inget gemensamt med Alexander Rybaks låt med samma namn. Bidraget har inte figurerat i förhandstipset så förväntningarna var inte högt ställda heller. Men numret är snyggt.

Giovanni tycker att Eneda Tarifa är en Madonna-wannabe. Hon uppträder i blommig top med vit jacka och läderbyxor. Catwalken i mittscenen har nu blivit ett långt övergångsställe. Det strikta svart-vita går snart över i ett otal flingor av guldblad och sedan i ett mer solitt mönster i varma brandgula färger.

Problemet med låten är den tunna texten och att den byggs upp för fort. Man försöker kompensera med lite Bondstråkar och en detalj i musiken som åtminstone Peter gillar är dissonansen mellan Eneda och kören. Det enda intressanta.

Snygg förpackning men tomt innehåll.

_P6_4134

© Andres Putting (EBU)

_P6_4112

© Andres Putting (EBU)

Kommentera