Äntligen! Efter en rad halvdana och ibland pretto låtar avrundas hela semifinalen med en glad partylåt. Ooo, vad tävlingen behöver den här! 

Laura Tesoro leder ett gäng glada ungdomar i en upbeat låt med många influenser. Grundrytm från ”Another one bites the dust” inleder men det dröjer inte länge förrän disco brass hörs och en massa annat som vi blir påminda om men inte kan placera. Men det funkar, en härlig blandning!

Numret är framförallt snyggt! Laura & Co gör entré viftande små dukar i Belgiens färger, och hela scenen blir till ett stort spelbräde. De runda pjäserna blinkar i rött-gult-svart, i golvet och i väggen. Det är färgglatt, det sprakar av liv och lust. Arenan kommer att gunga, kidsen och gamlingar där hemma kommer att älska det här!

_P6_4194

© Andres Putting (EBU)

_P6_4210

© Andres Putting (EBU)

 

 

Kommentera