Bosniens andra repetion består till största delen av att de kör samma nummer fast med sina nya scenkläder. 

Dalal uppträder den här gången i skinnrock och Deen inleder i thermofilt (som ska visa på kopplingar mot den existerande flyktingsituationen) som hon sedan kastar av sig och fram kommer en blodröd klänning med gott om gulddetaljer. Klänningen känns inspirerad av outfiten från en krigarprincessa blandat med gamla bilden av en ”Ziegernardrottning”.

Ana Rucner som spelar cello inleder även hon med thermofilt innan även hon kastar av sig den för att visa en guldfärgad korsett (eller om det är någon form av dress?). Den enda som fått göra justeringar av sitt framträdande är den rappande Jala som fått mer koreografi. Eller koreografi och koreografi, han struttar omkring lite mer på scen än vad han gjorde tidigare.

Det känns fortfarande röstmässigt säkert och de kommer säkert göra helt okej från sig, dessvärre inte mycket mer än så. Låten är troligen alldeles för regional för den stora allmänheten att greppa.

_P6_5623

© Andres Putting (EBU)

_P6_5638

© Andres Putting (EBU)

Kommentera