Här kommer en kort rapport som en avstickare från dagens rep. Vid lunchtid idag, strax efter klockan ett, landade vårt svenskhopp Frans på Bromma flygplats efter att ha tillbringat några dagar hemma i Skåne med familj och vänner. Det var en avslappnad Frans som klev in genom dörrarna till ankomsthallen, iklädd en grå collegetröja med blå jacka utanpå och knälånga jeans. Ett ganska magert pressuppbåd hade samlats för att ta emot honom. Några nyfikna medpassagerare passade på att plocka upp telefonen och smyga sig fram för att ta en bild eller två medan Frans intervjuades av media.

Självklart väntade sen en förbeställd taxi på Frans och mannen som skulle köra den kom in i ankomsthallen med ett blygt leende på sina läppar och viftade med skylten. Frans andra repetition på Globens scen blir på söndag kl 12.30.

Lizbet Brittsten (Melodifestivalklubben OGAE Sweden)

Lizbet Brittsten (Melodifestivalklubben OGAE Sweden)

Kommentera