Azerbaijans sångerska Samra hade svårt att pricka tonerna under första omgången med repetitioner som var tidigare i veckan. Idag har hon haft tid att öva med sina röstcoacher och ingen kan säga att det hjälpte.

Det är surt. Riktigt surt. Under veckan har produktionen jobbat med en ny ljussättning och justeringar av bakgrundsillustrationerna för att på ett bättre sätt framhäva sångerskan. Delegationen kanske skulle lagt krutet på att plocka bort hennes dansare och ersatt dem med ett stort batteri körsångare. Låten är riktigt bra, men hennes röst håller dessvärre inte, vilket den Azerbaijanska delegationen borde snappat upp vid det här laget.

De övriga som sitter i arenan tror att Azerbaijan fortfarande kommer kvalificera sig till finalen, vilket de troligen också kommer att göra. Men landet är långt ifrån en seger med den här prestationen.

Kommentera