Andra halvan av första semin rapporterade vi ifrån i tisdags, så här följer korta notiser endast om vi noterar ändringar eller annat anmärkningsvärt.

Estlands Juri har slängt sina glasögon och därmed ökat sina chanser till avancemang. Mindre hotfull men framtoningen är fortfarande osympatisk.

Samras första rep av Azerbaijans låt var inte bra. Hon fick kämpa för att klara de högra tonerna. Hon kanske tappade humöret när hon såg Armeniens Ivetas vackra ben. ”Kan hon så kan jag!” För hon visar sina nu också! Varför hamnar dessa två länder i samma semin när det inte finns en chans att de röstar på varandra?

Och nu inför andra försöket har hon tagit på sig igen, denna gång faktiskt en väldigt tjusig åtsittande byxklänning. Passar mycket bättre. Sången är sur som f– ! Till hennes försvar låter Samra rejält förkyld.

Island återgår till ursprungsbakgrund då det var problem med synkronisering i tisdags.

Kollar Gios fylligare inlägg om eftermiddagens pass härintill! 

 

 

 

 

Kommentera