Den svenska delegationen med Frans i spetsen närvarade på middagsshowen Mamma Mia the Party som spelas på Tyrol, Gröna Lund. Ett fåtal inbjudna från svensk media fick närvara – däribland Melodifestivalklubben.

Den svenska delegationen bjöds på en fantastisk show. Frans var mycket glad och lugn och njöt verkligen av den här kvällen. I slutet gick Frans upp  och dansade på borden till publikens glädje. Efteråt pratade vi med Frans och vi pratade även Eurovisionminnen med Per och Richard Herrey.

I Mamma Mia the party får vi en kavalkad av ABBA:s hits inramad i en berättelse. Mellan de olika akterna serveras förrätt, varmrätt och efterrätt. Konceptet är likt Wallmans med sjungande servitörer och artister som rör sig runt middagsborden. Hela Tyrol har blivit omgjord till en grekisk taverna. Maten är förstås också grekisk- Historien är en helt annan än den som är i musicalen och i filmen. Så man ska inte tro att det är en upprepning av något man har sett och det är trots allt musiken och showen i sig som är i fokus. När allt är slut blir allt ett enda stort party.

Sedan januari har Mamma Mia – the party spelats på Tyrol, Gröna Lund.  Det är mer eller mindre utsålt resten av året. Under sommaren kommer föreställningen genomföras med engelsk dialog. Under Eurovisionveckan i Stockholm kommer en preview-period genomföras med engelsk dialog. Till dessa föreställningar är utvald internationell press samt delegationer och artister från de deltagande länderna inbjudna. Det blir en fantastisk upplevelse av Stockholm – då detta är något av det bästa i underhållningsväg Stockholm kan erbjuda för våra utländska besökare. Bakom Mamma Mia – the Party står ingen mindre än Björn Ulvaeus. Du läser mer här om Mamma Mia – the Party.

 

Kommentera