Under Eurovisionveckorna utlyste vi en tävling där vi ville att Melodifestivalklubbens medlemmar skulle dela med sig av sina Eurovisionupplevelser – kravet var att man använde några av klubbens hashtaggs. Lisa Berglund Gustavsson i Linköping vann tävlingen.

Vi utlyste särskilt inlägg som var kreativa, roliga och fångade Eurovision 2016 på ett kanske lite mer personligt sätt. På både Instagram och Facebook var det många medlemmar som passade på att dela med sig av sina upplevelser. Somliga gick in hårt och ansträngde sig mycket. Det var roligt att se och uppskattat av alla om följde oss på sociala medier!

Tävling: Bidra med dina Eurovisionupplevelser

Sammantaget bidrog det här till att klubbens bevakning under våra hashtaggar #melodifestivalklubben och #OGAESweden fick flera olika perspektiv från Eurovision när det var på hemmaplan!

Se inläggstoppen på: www.instagram.com/explore/tags/melodifestivalklubben/

Det blev förstås väldigt svårt att utse vinnarna. Men det var några medlemmar som utmärkte sig extra mycket både i mängd av inlägg, kvalité och som vi tyckte fick till en blandning av en personlig vinkling på både de små och stora händelserna under dessa fantastiska dagar.

Vi satte ihop tre paket med promotionprodukter från årets Eurovision.

Första pris gick till Lisa Berglund Gustavsson i Linköping som på både Facebook och på Instagram hade många inlägg som berättade en personlig historia om upplevelsen av årets Eurovision.

Lycka till Frans! ??❤️ #eurovision2016 #escse #melodifestivalklubben #ogaesweden #ogaesweden #eurovision #esc2016

Ett foto publicerat av Lisa Berglund Gustavsson (@lisalinkoping)

Andra pris går till Jenny Wallhoff, också i Linköping, som ju är en duktig fotograf och visade det på sina uppdateringar i sociala medier under veckorna.

Tredje pris går till Hasse Gustafsson (Hasse & Berit), Upplands Väsby, som verkligen gick in för att börja uppdatera på sociala medier under Eurovisionveckorna. Förutom bilder levererades en del direktrapporter av redaktionell karaktär.

Eurocafé #escsweden #cometoghter #esc2016 #melodifestivalklubben #escsweden

Ett foto publicerat av Hasse G. (@hasse307)

ESC Stockholm 2016 Has come to en end ??? #eurovision #esc #esc2016 #ESCSE #eurovision2016 #cometogether #melodifestivalklubben #ogaesweden

Ett filmklipp publicerat av Melodifestivalklubben (@melodifestivalklubben)

Vinnarna har underrättats och har nu fått sina promotionprodukter! Vi hade önskat att vi kunde belöna ännu fler – allmänt så är vi överväldigade över responsen och det är en fröjd att bläddra igenom bildflödet och minnas tillbaka på dessa fantastiska veckor.

https://www.instagram.com/explore/tags/melodifestivalklubben/

Det är roligt att vi kunde aktivera medlemmarna på detta sätt och vi vill fortsätta uppmuntra medlemmar att bidra till klubbens sociala medier. Fortsätt gärna att hashtagga oss över sommaren när det är Melodifestival, Eurovision och schlagerrelaterat på era semestrar! Just nu har vi ingen ny tävling – men håll ögonen öppna – vi jobbar på det!

Vi tackar för alla kreativa bidrag och hoppas på att fler tar chans att vinna i framtida tävlingar!

Kommentera