Eurovision Weekend i Berlin 2016 gästades av de nederländska stjärnorna Sandra Reemers och Esther Hart. De framförde sina Eurovision-låtar men även medleys av holländska klassiker och andra Eurovision-hits. Melodifestivalklubben passade även på att intervjua dem.

Sandra Reemer har haft möjligheten att representera Nederländerna hela tre gånger i Eurovision Song Contest. 1972 med ”Als het om de liefde gaat” i duett tillsammans med Dries Holten, 1976 med ”The Party’s Over” och 1979 med ”Colorado”.

Hon är en stor del av Eurovisionens 70-tals historia. I intervjun pratar vi gamla turnéminnen från Sverige och om hennes möte med bl.a. Björn & Benny från ABBA. Sandra längtar tillbaka till Sverige berättar hon.

Intervju med Esther Hart som representerade Nederländerna år 2003 i Riga med låten One More Night. Vi pratar om hennes minnen från 2003 och om hennes nuvarande karriär.

Kommentera