Boris tycker att det känns otroligt kul att vara tillbaka i Melodifestivalen 2017. Efter succén med ”Put your love on me” 2016 kände Boris att han verkligen ville återvända till tävlingen så det känns tacksamt för honom att få vara med igen. Det är många duktiga artister, det kommer att bli tufft att gå vidare men Boris känner ingen prestige eller press, det är bara kul att få vara i samma miljö som alla andra artister i tävlingen och få fortsätta att lära sig.

Låten som Boris ska sjunga heter ”Her kiss”. Den påminner till viss del om ”Put your love on me”.

”Det är en mycket fartfylld, väldigt glad och dansant låt” säger Boris.

Boris är 25 år och kommer från Kongo i Afrika från början. Han var elitfotbollsspelare i division 1 innan han debuterade i Melodifestivalen 2016. Nu har han lagt fotbollsskorna helt på hyllan för att istället satsa helt och hållet med musiken.

”Jag saknar inte fotbollen alls, möjligen mina lagkompisar, de var grymma, men de finns fortfarande kvar och de stöttar mig helt i min nya karriär” berättar Boris.

 

 

Kommentera