Det Vet Du är en grupp beståendes av fyra killar, Christopher, Johan, Tor och så ”DJ Hunk”, från Lidingö. Det är en musik- och humorgrupp som slog igenom på Youtube under 2011. De har spelat in musikvideos som de har lagt ut på internet och har genom det blivit väldigt populära. Alla deras videos har över en miljon visningar och de har hundratusentals följare i olika sociala medier.

I Melodifestivalen 2017 ska killarna tävla med en låt som heter ”Road trip”.

”Låten kan enkelt beskrivas med två ord, Fart och fläkt. Den handlar om när vi åker på Road trip”

Så mycket mer vill grabbarna egentligen inte avslöja.

”Men de som sett oss tidigare kommer att känna igen stilen och humorn i låten” säger killarna.

Det Vet Du tycker att det ska bli otroligt kul att tävla i Melodifestivalen. Det här är ju det roligaste som man kan göra som artist så det är riktigt roligt att få vara med tycker de.

Killarna tycker att det är särskilt roligt att få vara med just 2017 när det är så många rutinerade artister som är med. Vissa som Roger Pontare, Loreen och Charlotte har ju vunnit Mellodifestivalen förut och de två senare har även vunnit Eurovision Song Contest.

Kommentera