Nano rep klara

Nano levererar en mycket stark sånginsatts under genrepet och ljusshowen som man skapat till numret kan vara deltävlingens bästa. Det börjar i ett mörker med endast en liten ljusstrimma på Nanos ögon. Dock hamnar den lite för högt upp och lyser mer upp han panna. Förhoppningsvis kan få till det rätt innan lördag. Annars ser vi mycket bronsiga nyanser i ljussättningen vilket sticker ut i startfältet. Men det finns även partier där man jobbar med olika vita effekter. Det skiftar en hel del mellan mörka verser och eldiga refränger men känns inte rörigt utan genomarbetat. Här har man även tänkt på att det är tv-produktion och med kameroronas och teknikens hjälp skapat spännande effekter.

Med sig på scenen har Nano en kör bestående av Doreen Ndagire, Erika Greene, Marvin Asante, Emelie Gunnarsson och Therése Hecksher som bidrar men mäktig körsång. Dansaren Bianca Traum fyller ut numret med danssolon som är en blandning mellan modern dans och isolations med poppinginslag. Hon ger ett cleant och självsäkert intryck och blir ett spännande inslag i bidraget.

Nano kommer bära en dovt militärgrön bomberjacka. Dansaren Bianca kommer vara klädd i helsvart.

Vi kan alla tre se hur denna hade kunnat vara ett bidrag i Eurovision. Vi är även alla tre överens om att denna förtjänar en finalplats och att den till och med kan vinna hela deltävlingen. Vad som kan bli hans fall är att vi upplever att Nano saknar inlevelse och han ser mest lite trött ut när han sjunger.

Kommentera