Ace Wilders dansnummer

Aces kläder är väldigt speciella. Eller egentligen inte. Det ser litegrann ut som ett pyjamasparty. Ganska uppfriskande endå tycker Zara även om man gärna hade fått göra det lite mer exklusivt. Kläderna förstärker det färgglada temat i låten och ger oss en ny look till Ace.

En av Aces dansare lämnar scenen bara några takter in i numret och förblir borta enda in till det att andra versen börjar. Något som man kan ser inte är meningen. Så det måste ha varit något som hänt. Men inget allvarligt då dansaren återvänder och visar inga tecken på skada eller dylikt. Var kanske bara ett skosnöre som behövde knytas?

Bortsett rån att en dansare försvann under förta genomdraget så flyter numret på smärtfritt och alla placeringar sitter som de ska. Igår fick Zara sig en lite npratstund med Koreografen Litho under Välkomnstfesten. Den intervjun kan ni hitta på vår youtube-kanal och i ett tidigare inlägg här på bloggen!

Kommentera