Benjamin levererar!

Benjamin har sagt han vill ägna mer tid åt skrivandet och hålla igen med sjungandet. Snälla, säg inte så! Vi vill se mer av dig på scen och höra din röst! Han är perfekt för denna egen komposition av klassisk pojkband/ Bieber/Timberlakesnitt.

Han börjar omgiven av ett grillfoljeklätt äggskal som öppnar sig efter de inledande tonerna. I detta sista nummer ser vi en rejäl kontrast mot den en/två tonade färgsättningen som har präglat de övriga bidragen. Fullt ös med en kaleidoskop av glada skiftande färger från scengolv, kulissen och spots. Benjamins kläder är dock neutrala i färg.

Allt sitter inte tekniskt, men solist och dansarna förflyttar sig som en väloljad maskin. Benjamin verkar aningen andfådd på slutet fast han inte skuttat omkring så mycket som han antydde i  vår intervju med honom. De fyra dansarna har var sitt mikrofonstativ. Fast de agerar inte kör, utan det är bara en rekvisita.

Här är den Melodifestival vi känner igen! Känns som detta avslutningsnummer är hela paketet.

OBS. Detta inlägg kompletteras med veckans pyrovarning. De testade bara lite grann i sista genomkörningen, det kommer säkert mer på lördag.

Text: Peter Baston

Bilder: Jimmy Wallin Nyberg

Kommentera