Wow det svänger! Det är slickat, och stilrent och synkat. Jag vet inte hur bra koll man generellt har på Benjamin själv visste jag mest vem han var på grund av (eller tack vare?) släktskapet till en tidigare Melodifestivaldeltagare. Hur han är som artist har jag aldrig haft någon idé om innan.

Det finns flörtar till en svunnen tid i låtens musikaliska stil men som ett täcke är låten omsluten av ett starkt modernt beatet. Allt dettas förstärks av den fantastiska koreografin och ett starkt artisteri utfört av Benjamin!

Husdansarna Martin Jonsson och Edin Jusuframic levererar tillsammans med Keisha von Arnold Tengman och Pauline Eddeborn en underhållande högkvalitativ koreografi signerad Daniel Koivunen. Koreografin är väldigt kommersiell och uppiggande och dom fokuserar mycket av koreografin kring användandet av mikrofonstativ. Jag ser lite referenser till ett tidigare melodifestivalbidrag här, nämligen Andreas Lundstedts ”Aldrig Aldrig”.

Kläderna kunde varit lite roligare. Men det är skönt att se denna avslappnande trend i årets scenkläder. det finns en stark kärlek i år till att låta dansarna ha individuella outfits.

 

Zaras poäng på bidraget (0-5, 0=värdelös, 5=Fantastiskt)

Låt 5
Show 5
Totalt 10

IMG_9800 IMG_9809 IMG_9799

Kommentera