Grundfärgerna i detta nummer är svart-vit-randigt, med till en början lila och vita spotlights. Snygg touch är de kaleidoskopiska mönstren i scengolvet som bygger på rörliga bilder av artisten själv. Krista har med sig två danspar. Det blir en enkel koreografi där dansarna håller sig till framre delen av stora scenen.

Beatet är mid-tempo/schlager. Gabriel Alares, som varit med och skrivit låten, körar här tillsammans med Ellen Berg. Krista ser ut som en miljon dollar i svart byxdress med guld skärp. Till en början är killarna klädda i svart och bär vita halsband men i sista genomgången har tagit på sig vita skjortor precis som tjejerna.

Det är ett säker scenframträdande dock utan överraskningar. Med 45 sekunder kvar går Krista ner till spetsdelen, rakt mot värsta vindmaskin.  (Fy, vad det blåser kallt härinne!) Det långa blonda håret fladdrar bakåt, och ifall vi inte fattat vinken så wailar hon i bästa Carola-stil innan det är dags att återgå till danstruppen.

Helheten: hyfsat men inte tillräckligt bra från detta startnummer att göra större intryck på TV-tittarna.

Krista Siegfrids

Krista Siegfrids

Kommentera