Vi uppmanas av Henke att kolla i TV-skärmarna eftersom Robin börjar backstage och gör entré först efter en minut.

Vid uppspelningen igår efterlyste vi ett bra shownummer – och det får vi! De skapa vita ljusen i början ger effekten av lastbilstrålkastare, men det är snart glömt när Robin går mot kameran tillsammans med tre manliga och en kvinnlig dansare. Hela passagen bakom scenen går i svart-vit. Väl på scen efter 50 sekunder möts vi av en kavalkad av behagliga ljussättningar, först lila och gröna spots, och sedan pastelltoner i blå och rosa som projiceras i kulisspanelarna och fond.

Huvudscenen är inte så stor som man tror (det är den förlängda spetsen i olika höjder som ger den illusion) utan det är vinklingen av skärmarna och ljusspelet i scengolvet som ger djupet i detta nummer. Intrycket förstärks av känslan av att åka baklänges i en tunnel.  Men då är frågan hur mycket av alla dessa effekter kommer att upplevas i TV-soffan. I arenan är det oerhört snyggt!

Det som däremot går ”genom rutan” är de sekvenser då Robin och dansarna går på varsin rullband, som skiftar mellan olika färgkombinationer.

Till sin hjälp som kör har Robin fått med Erik Segerstedt och Gabriel Alares, som dock inte syns på scen eller i bild. För dagen har Robin vit t-tröja och ljusgrå byxor, dansarna svart.

Det här är utan tvekan ett starkt öppningsnummer. Kul att se Robin in action efter förra årets succé med en känsligare, mer stillsam låt.

Kommentera