Fartigaste numret hitintills. Det är ett coolt framträdande med två kvinnliga och två manliga dansare som dansar och hoppar runt och med Axel. Kommentaren från speakern efter framträdandet var ”det där kan man kalla en stråle rätt upp i tvåan” och syftar på att det var hårda kraftfulla högljudda rökstrålar på gänget vid ett tillfälle. De förflyttar sig sakta dansande framåt under låten.

Alexander tycker att låten växer för varje gång. När man ser helheten tycker han att det är bra och det är positivt att det är en upptempolåt och kul med ett dansnummer. Lars-Kristian omvärderar också och tror att det kan bli veckans skräll. Han kommer att ändra sin tippning efter att ha sett framträdandet. Ellinor hoppades och trodde att det skulle bli något sådant här med ett snyggt dansnummer. Riktigt bra svensk club-låtl!

Kommentera