På scenen står en naken himmelssäng, I bakgrunden syns hennes W-symbol. Hon använder den först som podium. Vid ett tillfälle lägger hon sig på den och använder sig här av något sensuella rörelser men inte överdrivet sexigt. Här får vi pyroteknik i slutet. Hon har bra kontakt med kameran hela tiden liksom förra året. Hennes klänning är silvergrå med en draperad överdel och hög slits fram och litet släp bak. Bra tryck i rösten trots röstproblem. Vid tredje repetitionen meddelas att hon kommer att försöka spara på rösten något. Hoppas hon kan ge allt på lördag!

Hennes lugn på scenen gör att det känns något mindre ansträngt anser Ellinor som blir glatt överraskad. Hon känns glad men låten har en liten melankolisk countrynyans. Hon är klok som repeterar i klackskor eftersom hon med största sannolikhet ska ha det på lördag. De är förresten i plast. Allt blir lite annorlunda med andra skor. Alexander hade hoppats mer på scenshowen. Han hade höga förväntningar efter förra årets framträdande och årets coola låt.Det känns lite typiskt att hon kommer tillbaka med en bra låt men inte med samma orginalitet som året innan. Han hade velat ha henne till Kiev om hon hade haft ett coolare framträdande. Lars-Kristian är eld och lågor – han älskar det!

 

 

Kommentera