Alice bidrag blir riktigt snyggt på tv! Är det kanske dags att vi visa att det inte finns någon förbannelse över startnummer två. Klänningen sitter snyggt och det är några bra specialeffekter som när eldflugorna bildar ett rytande lejonhuvud.

Les Gordons upplevs på ungefär samma sätt som i arenan. Scenen är färgsatt i svartlila och gruppens namn projiceras på golvet. Där vi satt igår såg vi inte Andreas Persson på elpiano. Nu ser vi att han får feeling och rockar loss på slutet så pass att pianopallen flyger när han ställer sig upp.

Wiktorias klänning känns tyvärr lite trist efter Alice´s som var liknande men glittrigare. Sängens roll upplevs väldigt häftigt på tv efterhand som ljuset rör sig över den skärm som bädden utgör. I början när hon står är det färgpunkter i blått, vitt och rött som snurrar runt henne och senare när hon lägger sig ner är det fullt av stjärnor på en svart bakgrund. Att sängen är upphöjd ger det hela ett större djup och känslan blir att hon svävar fritt i rymden där hon sätter igång samma färgsprakande som i början. När vi ser effekterna förstår vi mer varför klänningen är så pass diskret.

Kommentera