Duellerna Andra Chansen 2017

Under presskonferensen efter fjärde deltävlingen fick vi ta del av duellerna till Andra chansen nästa vecka. Lars-Kristians teori om varför det har gått så fort att tillkännage dessa den här gången är att man helt enkelt tagit treor mot fyror från deltävlingarna.

Teorin går ut på att de som är på tredje plats är Felix, Oscar & Omar / FO&O, Lisa Ajax, Boris René och Loreen och följaktligen deras motståndare på fjärde plats i respektive deltävling. Tiden får utvisa om hans teori är riktig eller inte.

Här är duellerna:

Duell 1
 mot De Vet Du med ”Road Trip”

Duell 2
Axel Schylström med ”När ingen ser” mot Lisa Ajax med ”I Don’t Give A”

Duell 3
Boris René med ”Her Kiss” mot Dismissed med ”Hearts Align”

Duell 4
Anton Hagman med ”Kiss You Goodbye” mot Loreen med ”Statements”

Kommentera