Alexander intervjuar Les Gordons efter sändningen

Melodifestivalklubben intervjuar artister och publik bara några sekunder efter sändningens slut i Kraft Arena. Jon Henrik feat. Aninia, Alice och Les Gordons. 

Det blev en känslofylld slutkläm på Skellefteåveckan. Jon Henrik feat. Aninia och Wiktoria direkt till final. Loreen och Axel Schylström till Andra chansen. Melodifestivalklubben rusar ut med kameran och mikrofon några sekunder efter sändningens slut i Kraft Arena och börjar hedlöst bombardera alla med våra frågor. Vi intervjuar publik i arenan. Kevin från Kanada tror att det är barnen som inte förstår Loreens nummer men när Alexander frågar några i den yngre publiken så säger de att de visst förstår Loreens bidrag. Jon Henrik och Aninia är helt exalterade och uppe i varv och berättar om hur de kände under kvällen och Alice är förstås besviken över att hennes låt inte gick vidare. Gladast av alla verkar killarna i Les Gordons vara och de tycker Melodifestivalklubben som publik var bäst ikväll! Christer Björkman kommer ut med en skylt med några post-it lappar som förklarar duellordningen i Andra chansen. Vilken konstig, men rolig kväll det blev!

 

Intervjuer: Alexander Borodin
Kamera: Lars Kristian Stensrud, Ellinor Jakobsson

Kommentera