Schlagerduell Gabriel Alares och Erik Segerstedt

Den här veckan är både Gabriel Alares och Erik Segerstedt (Snygg-Erik) på plats i Linköping under Andra chansen. De körar bakom flera bidrag i Melodifestivalen 2017. Vi passade på att göra en Schlagerduell och en intervju. Vem av dem är det egentligen som har bäst koll på Melodifestivalen och Eurovison Song Contest? Duellen blev riktigt kul, titta hur det går. 

Gabriel Alares var med i Idol 2013 och för oss som vet saker och ting i festivalbubblan har han ju varit med och skrivit och körat med Rysslands framgångsrika bidrag i Eurovision 2013 och 2015. Erik var ju med i gruppen EMD, Melodifestivalen 2009 och i duett med Tone Damli 2013. Duellen är nedanför intervjun.

Se vår intervju med Gabriel Alares och Erik Segersted här: 

Se Schlagerduellen mellan Gabriel Alares och Erik Segerstedt här:

Lekledare och intervju: Alexander Borodin
Medverkande: Gabriel Alares och Erik Segerstedt
Kamera: Jenny Wallhoff
Domare: Lisa Berglund Gustavsson

 

Kommentera