Öppningen är, precis som i delfinalen att Lisas stora selfieskärm står i fokus.  Lisa kommer gående bakom skärmen som lyfts upp så att Lisa kan gå under den. Den här gången hörs inga ”Fuck” med i sången, Robin bytte sin text redan innan release på Spotify, medan Lisa har hållit kvar vid sin version fram till idag på scen.

Vilken underbar röst hon har i denna lilla och unga kropp. Tänk vad ett uppträde kan bli så mycket bättre att se det live mot att se det på tv. Marie gillade inte denna låten så mycket första gången hon hörde den, men den har vuxit under tiden. Marie gillar också den stora bildskärmen som står bakom Lisa , riktigt, riktigt snyggt. Så enkelt men stilfullt.

Giovanni håller inte med angående bildskärmen, då den tar för mycket fokus och han tycker det känns egocentriskt.

 

Kommentera