Nu kom det en tjej från press-teamet och frågade på engelska om jag tillhörde ett spanskt tv-team. Ja, ja…nu går vi vidare till kvällens näst sist bidrag, Benjamin. Hans låt får en att tänka lite på Justin Timberlakes: Can´t stop the feeling. Lite sommarkänsla. Den har något lite skönt i sig, gillar refrängen men tror inte det är en vinnarlåt. Kan tycka att det är lite väl mycket häftiga moves ibland. Men har man vunnit Let´s Dance så vet man vad man gör till skillnad från undertecknad. Förresten, ni har väl inte missat vårt lilla försök till  dans med Boris René?  Benjamin har ändrat öppningen av sitt nummer så att foliepaket är vänt mot publiken och sen öppnas den med honom stående med ryggen mot publiken. Numret avslutas med en svag ”sängkammarblick”. Kvällen börjar lida mot sitt slut. Vi har nu varit här inne i snart 8 timmar.

Kommentera