För första gång sedan Baku 2012 så börjar nu repen på en söndag istället för på en måndag. Det gör att producenterna får mer spelrum än vad som varit fallit tidigare. Kiev är än av de största städerna vi varit i på lång tid, det gör att Eurovision inte märks av så mycket på stan, åtminstone inte nu de första dagarna.

Kiev är redo för Eurovision, de jobbar som bara den för att få allt klart tills fansen kommer. Igår kväll la man fortfarande på grus på vägar runt International Exhibition Center.

Alexander kommer ner på måndag så nu blir det ett norskt-nordiskt perspektiv på det svenska bidraget. Och där är det samme känslan som tidigare –  det är snyggt nummer som har bevarad mycket av Melodifestivalen känslan i Friends Arena och i Växjö. Oavsett så kommer man till att känna igen Robin när han nu börjar först att uppträde i första semifinalen om nio dagar. Enda skillnaden är att man kommer att höra kören mer än tidigare. Under presskonferensen gav Robin svar om sin favoritmat, favoritresa och land. Vidare var han duktig med att svara for sig i och med att han har kan det här gamet.

Kommentera