Tidigt i morse repeterade Robin Bengtsson en andra gång på plats i Kiev. Det enda missödet som noterats är att Robin hade problem att få av sig sin kavaj vid ett tillfälle. Några kameravinklar sitter fortfarande inte som de ska. Men med tanke på situationen för vissa andra bidrag just nu så är det här är inga problem att ens tala om.

Robin fortsätter att vara en storfavorit här. Vissa tidigare favoriter har sjunkit som en sten efter deras rep men Sverige består! Robins effektfulla entré utanför scenen i kulisserna består -men jämfört med Sverige så ser man Robin i princip redan från början inne i arenan – vid sidan av scenen – det förtar litegrann men på TV ser det bra ut i alla fall.

På den efterföljande presskonferensen får vi veta att ”I can’t go on” har blivit en radiohit i Poland och att Robin gärna åker dit efter Eurovision för att följa upp den succén. Robin lovar också att han kommer att repetera på att ta av sig kavajen hemma på hotellet.

I övrigt har det varit ganska lugna inledande dagar för den svenska delegationen. I går var Robin & CO plus Melodifestivalklubben ute på en uppfriskande stadsrundtur. Vi samlar just nu på oss med material och vår bevakning från Kiev kommer igång på allvar på lördag. Under tiden – ha koll på vår YouTube kanal – det finns redan massor av intervjuer ute där på kanalen med flera av årets deltagare och en del uppträdanden från Euroclub.

 

 

Kommentera