Franscesco Gabbani dansar på presskonferensen

I vårt nya avsnitt av Kiev Express  fortsätter vi vår rundtur på International Exhibition Center i Kiev. Vi träffar programledarna för Eurovision Song Contest 2017 och tar oss en titt på Fan-zone och presskonferensrummet. 

Årets programledare är en trio av killar – första gången bara män är programledare. Volodymyr, Oleksandr och Timur heter det. Italiens Francesco Gabbani visar sina moves på sin presskonferens. Vi träffar Nika Konstantinova som håller i många av årets presskonferenser. I Fan Zone träffar vi fans och bloggare. Dave har upplevt Eurovision på plats nästan varje år sedan 1988. Bloggare från ESCBubble och EC Germany berättar lite om sina favoriter och vad de tycker om årets tävling.

Till slut går vi in i det allra heligaste – arenan och ser på altaret – scenen för Eurovision Song Contest 2017 i Kiev.

In this program we meet the hosts for Eurovision Song Contest 2017. We continue our stroll in the presscenter and fanzone. We meet Nika Konstantinova that hosts a lot of the pressconferences with the artists here in Kyiv. We also look at the fan zone area. We meet Dave from BBC Stouk and bloggers from ESCbubble as well as the President of EC Germany. In the end we enter the temple and looks at the holy shrine – the stage for Eurovision Song Contest 2017.

Kommentera