I dagens avsnitt av Kiev Express följer vi med när Robin Bengtsson träffar oss svenska fans i Melodifestivalklubben här på plats i Kiev. Vi passar även på att överlämna vår t-shirt till honom som han uppskattar mycket. Det är första gången han får en t-shirt som föreställer honom själv.  I detta avsnitt pratar vi även Eurovision med Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra som är på plats i Kiev. 

Vi pratar med Robin Bengtsson och några andra medlemmar i klubben. Därefter går vi på uppvärmningsmiddag på Restaurang Odessa innan vi åker till arenan och följer de sista skälvande minuterna på plats innan det är dags för den första semifinalen.

I presscentret minglar fans och press och gör de sista intervjuerna innan det är dags för att gå in i arenan eller följa sändningen i presscentret. Ett Eurovisionfan som har rest till Kiev är Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra som ska se Eurovision på plats. Vi pratar Eurovisionsminnen och favoritlåtar och tippar startfältet med Anna. Därefter pratar vi med några Portugisiska journalister innan det är dags att gå in i arenan.

 

 

Kommentera