Bara en vecka efter finalen i Eurovision 2017 så besöker Australiens Isaiah Firebrace redan Sverige och Stockholm. På Hard Rock Café genomfördes en exklusiv Meet & Greet tillsammans med några utvalda fans via Filter Kids. Även medlemmar i Melodifestivalklubben var inbjudna. Här får vi exklusiva bilder från det intima möte med fansen.

Isaiah har redan sålt två platina för sina his It’s Gotta Be You som var den vinnarlåt han framförde när han vann X-factor i Australien. Den låten och nu även hans medverkan i Eurovision med låten Don’t Come Easy har fått många i Sverige att få upp ögonen för honom. Han är bara 17 år men nu erövrar han världen. De närmaste dagarna besöker nu Isaiah några städer i Europa. Detta var hans första resa till Europa. Efter de två veckorna i Kiev i samband med Eurovision har han besökt Paris och nu Stockholm därefter väntar bl.a. Norge och Storbritannien.

I denna video intervjuar vi Isaiah själv, vi ser honom framföra tre låtar med då It’s Gotta Be You och Don’t Come Easy. Vi får även se Isaiah bli intervjuad av Richard Herrey och vi intervjuar även fans på plats på Hard Rock Café i Stockholm den 20 maj.

 

 

 

Kommentera