Caroline Lövrell Brodén i OGAE Vision Contest 2017

Melodifestivalklubbens representant i OGAE Vision Contest 2017 är Caroline Lövrell Brodén. Detta är andra gången som tävlingen äger rum, i samband med Berlin Eurovision Weekend den 15 juli.

Caroline Lövrell Brodén är 28 år och bor i Stockholm. Musik har alltid varit hennes största passion och därför har nästan hon gjort haft något med musik att göra.
– När jag var 8 år , såg jag Jill Johnson på TV; när hon sjöng ”Kärleken är” på Eurovision. Den låten blev också den allra första låten som jag själv skulle framföra live inför en publik, sedan dess har jag varit ett stort fan av Eurovision och Melodifestivalen, säger Caroline.

Genom sin karriär har hon inte bara sjungit. Caroline arbetade som danslärare i över 10 år. Hon har varit medlem i körer och olika band, och som ensemble i musikaler. Hon har även gjort texter och sjungit in lead-vocals för en Brasiliansk DJ.

I OGAE Vision Contest 2017 deltar representanter från tolv länders klubbar. Varje representant tävlar med sin version av ett Eurovisionbidrag eller en låt från en nationell uttagning.

Caroline kommer framföra Velvets ”The Queen” från Melodifestivalen 2009.
Ifjol representerade Aron Promnitz klubben i tävlingen med Måns Zelmerlöws ”Heroes”

Se Sveriges officiella presentationsvideo här och hör en akustisk version av Sveriges bidrag
Se även de andra bidragen i tävlingen här.

Läs mer om de andra deltagarna här
På klubbens extrainsatta event den1 juli i Stockholm, Gröna jägaren, kl. 20 kommer Caroline framföra det svenska bidraget!

Med till Berlin kommer flera medlemmar från klubben och ger support! Har du tid att åka till Berlin? Häng med, boka nu! Se info om ESC weekend 14-15 juli i Berlin här. Sveriges ”HoD” och juryspokesperson är klubbens vice ordförande Alexander Borodin.

Vi håller tummarna och önskar Caroline och de andra deltagarna stor lycka!

#eurovisionweekendberlin #ogaesc #CarroTheQueen #ogaesweden#melodifestivalklubben

Kommentera