Eurovision 2017

Melodifestivalklubbens team är redo att rapportera från Kiev

Alexander Borodin och Jonas Petterson är pressackriditerade. Einar Petander har en F ackriditering men kommer att arbeta som press. Lars Kristian Stensrud är vår ESC-koordinator på plats.

Melodifestivalklubbens egen bevakning kommer i år att fokusera mer på unikt material, intervjuer med fans och andra personligheter och dessutom flera paneler!  Våra kanaler är denna blogg, YouTube och Instagram. Viktiga nyheter och uppdateringar kommer att ske på klubbens Facebook sida samt vanliga hemsida. Medlemmar som är på plats i Kiev kommer att få viktig information via e-mail.

Vi väljer att skriva Kiev för årets värdstad och inga andra besvärliga stavningar. 

Här hittar du alla programmen i Kiev Express

Här är de artistintervjuer som gjorts

Här är hela spellistan för samtliga inslag som gjorts för YouTube under Eurovision 2017

Här följer du repitioner och presskonferenser i Kiev:

Officiella kanaler:

eurovision.tv

Eurovision YouTube

Schema för alla repen och presskonferenser i Kiev (nedladdningsbar PDF)

 

Fansajter (oftast bättre än officiella kanalerna)

Wiwibloggs.com

Wiwiblogs på YouTube

esckaz.com/new/ (bra liveblogg om vad som händer just nu)

Esckaz på YouTube

Oikotimes.com (Har förutom skvaller, är det en hel del intressanta nyheter här just nu som inte hittas någon annanstans – bl.a. mycket om vad som händer i Kiev och om eventet i övrigt).
Medverka i våra paneler

Vi kommer at spela in paneler där vi diskuterar första, andra semifinalerna, finalen samt allmänt om Kiev och en avslutande panel. Till den vill vi ha vältaliga klubbmedlemmar som vill vara med – det här blir inslag på vår blogg och på YouTube. Det behöver inte vara samma medlemmar i varje panel.

Inspelningarna planeras ske den 6/5 på det nordiska partyt för den första semifinalen. Den 7/5 på Euroclub under öppningsfesten för den andra semifinalen. Den 9/5 på uppvärmningsmiddagen restaurang Odessa för den första semifinalen en panel om Kiev, Euroclub i allmänhet. Den 11/5 efter den andra semifinalen på Euroclub en panel om finalen. Den 13/5 på efterfesten sent på natten, ca kl 03, på Euroclub om vad vi tyckt om alltsammans och resultatet.
Hör av er till viceordforande@melodifestivalklubben.se om ni vill vara med!

Sociala medier
I pressarbetet kommer vi att använda sociala medier. Alla medlemmar i klubben som är på plats uppmuntras att dela privata inlägga på Instagram m.m. under Eurovision med hashtaggarna #melodifestivalklubben #mfklubben #ogaesweden samt även de officella taggarna för eventet
Vi kommer även att fotografera svenska fans på plats i Kiev och publicera i alla våra kanaler. Om någon inte vill vara med på bild så säg till oss.